Wie zijn wij:

De Kastenwinkel is een meubelstoffeerderij & woonaccessoire-winkel opgericht in 2005, door Marjo Lenstra. Door de jaren heen zijn wij gegroeid in ons assortiment, het aanbod van onze diverse stofcollecties, en hebben wij onze handen vies mogen maken aan het opknappen en herstofferen van de meest uiteenlopende projecten. Met veel plezier en passie gaan wij voor u aan de slag en zorgen wij voor een verbluffend resultaat van de door u opgegeven opdracht. Wij zijn niet bang om aan onbekende projecten te beginnen en gaan elke nieuwe uitdaging vol energie aan!

 

Wat doen wij:

De Kastenwinkel heeft zich gespecialiseerd in het stofferen, restylen en opknappen van meubels. Daarnaast biedt de Kastenwinkel een ruim assortiment aan van nieuwe,  vintage meubels en woonaccessoires die tevens terug zijn te vinden in onze webshop. 

Bent u een zelfklusser? Neem dan gerust een kijkje bij ons ruime aanbod van prachtige meubelstoffen per meter!

 

Hoe werkt het?

Heeft u een leuke nieuwe opdracht voor ons om aan te beginnen? Of heeft u vragen over de prijs van bepaalde projecten? Dan kunt u ons altijd bellen of mailen voor meer informatie, of vul het reactieformulier in en ontvang per omgaande een antwoord van ons.

 

Wilt u graag iets laten restylen, stofferen of opknappen? Dan komen wij graag bij u aan huis voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek kunnen wij uw meubelstuk bekijken  en aan de hand hiervan een inschatting maken over de kosten voor de klus. Wij nemen onze stofstalenboeken mee zodat u een  keus kunt maken over welke stof soort en kleur het best bij uw interieur past! Voorafgaand aan het gesprek kunnen wij aan de hand van een foto van het meubelstuk een prijs inschatting geven.

 

Meubelstoffen:

Wij zijn leverancier van de volgende merken meubelstoffen: Aristide, Clarke & Clarke, Clochard, Keymer, Simta, Trekatex (outdoorstoffen) en Warwick.

 

Visie:

Elk meubelstuk verdient minimaal een tweede leven.

Missie:

Wij proberen altijd het vooraf omschreven resultaat te evenaren en het liefst zelfs nog te overtreffen, wij gaan voor het WOW effect!

 

 

© 2008 - 2024 dekastenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel