O V E R   D E   K A S T E N W I N K E L

In de Kastenwinkel zijn diverse meubels en woonaccessoires te koop, zowel nieuw als gebruikt en/of gerestyled. In de werkplaats van de Kastenwinkel  kunnen meubels een opknapbeurt krijgen in de breedste zin van het woord. Van het stofferen van krukken, stoelen en banken, tot aan het schilderen van kasten, het maken van gordijnen, bedhoofden, hockers en kussens. Alles op maat en geheel naar uw wens. Wij werken altijd met een vooraf gemaakte prijsopgave.

Wilt u het liever zelf doen? Dat kan ook, de Kastenwinkel levert  op bestelling materialen voor stofferen! Meubelstofmerken als Aristide, Warwick, Clarke & Clarke, Simta, Keymer, Clochard en Trekatex (voor o.a. outdoorstoffen). Wij hebben een grote voorraad stofstalenboeken, waaruit u een keuze kunt maken. Er zijn al meubelstoffen vanaf € 30,00 per strekkende meter.

Door het restylen van meubels krijgen deze een tweede of zelfs derde leven, kan de leuke stoel van oma nog een rondje mee en - een fijne bijkomstigheid - wordt de afvalberg een stuk minder.

Je kunt bij de Kastenwinkel tevens terecht voor stylingadvies (op maat). De totstandkoming van dit uiteindelijke advies gaat gepaard met samenwerken, -denken en -creëren. Bij de inrichting van desbetreffend vertrek geeft de Kastenwinkel gedetailleerd advies, al dan niet met gebruik van bestaande meubels of gerestylde versie(s) hiervan. 

Voor een uitgebreid stylingadvies van uw vertrek hanteert de Kastenwinkel een vast bedrag van €125,00 - Voor dit advies komen wij bij u langs om van uw vertrek een indruk op te doen en meten daarna de ruimte op. In overleg maken wij een kleuradvies, moodboard met adviezen. Voor het restylen dan wel aanschaffen van meubels of woningaccessoires wordt op voorhand altijd een prijsafspraak gemaakt. 

© 2008 - 2024 dekastenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel